This is a test

TKR-MENETELMÄ

 “Kotimainen turvallinen ja ympäristö-ystävällinen pinnoiteratkaisu putkiremonttiin”

 

"Huoneistossa voidaan asua koko remontin ajan"

TKR-pinnoitteet edustavat uutta, turvallista ja ympäristöystävällistä kotimaista teknologiaa.

 

TKR-tuotteet edustavat tutkittua, turvallista ja korkealaatuista kotimaista teknologiaa. TKR-pinnoite koostuu uusiutuvista, kasviöljypohjaisista luonnovaroista jaon siten sekä käyttäjälle että lopputuotteena turvallinen ratkaisu.

 

TKR-tuoitteet takaavat pitkäikäisen pinnan useimmille sementtipohjaisille tuotteille, metalleille ja puumateriaaleille. TKR-pinnoite suojaa käsiteltävät pinnat kosteudelta, korroosiolta, kulumiselta, syöpymiseltä sekä iskuilta. TKR-pinnoite on elastinen ja antistaattinen.

 

TKR on asennettaessa hajuton ja myrkytön. TKR-massa on elastinen ja kestää korkeita lämpötilan vaihteluita erinomaisesti. TKR-pinnoitteen antistaattisuus estää lian tarttumista pinnoitteeseen.

 

TKR-Putkijärjestelmä

 

TKR-putkijärjestelmä on kokonaisvaltainen saumaton putkiremonttiratkaisu  valurauta-, PVC- ja betoniviemäreiden uusimiseksi lattiakaivolta katuviemäriin. Järjestelmässä vanhan putken sisälle valetaan uusi viemäriputki seinämävahvuudeltaan 2-5 mm käyttötarkoituksen mukaan.

 

TKR-putkijärjestelmän valutekniikka ja valussa käytettävä TKR-putkimassa on testattua, turvallista, ympäristöystävällistä ja kotimaista teknologiaa. Tuotteella valettu uusi viemäriputki kestää iskuja ja notkahduksia korkean murtovenymän ansiosta. UUdesta viemäriputkesta tulee elastinen ja antistaattinen.

 

Kustannukset usealle vuodelle

 

TKR-putkijärjestelmä mahdollistaa saneerauskustannusten jakamisen  useille, koska remontissa voidaan tehdä eri aikoina huoneisto- runkoviemärit.

 

Huoneistoissa voidaaan asua koko remontin ajan!

 

TKR-Vedeneristysjärjestelmä

 

Märkätilojen vedeneristys korjaus-ja uudisrakentamisessa TKR-tuotteet ovat kotimaisia  M1-luokan muovipohjaisia vedeneristeitä, mitkä soveltuvat sellaisenaan pinnoitteksi.

 

Nurkkavahvikenauhoja ei tarvita rakenteiden rajapintoihin, pystynurkkiin, ruuvin kantoihin ja levyjen saumoihin mikäli rako on alle 5mm.

 

Lattiakaivon laipan ja betonilattian liitos tehdään samalla pinnoitteella ja myös muovinen korokerengas voidaan liittää ja tiivistää tiiviisti muovi- tai valurautakaivoon TKR-pinnoittella.

 

 

KD Palvelut Oy on TKR Marketing Oy:n
kouluttama ja valtuuttama asennusliike