This is a test

PALVELUMME

VIEMÄRISANEERAUS

Toteuta onnistunut putkiremontti ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin kanssa. KD Palvelut tekee viemärisaneeraukset VTT-sertifioidulla TKR-putkisaneerausmenetelmällä.  Korjaamme myös putkirikot. Panostamme laatuun ja aikatulujen pitävyys on meille kunnia-asia.

LUE LISÄÄ:
TKR viemärisaneeraus PDF >
TKR putkimassa PDF >

VIEMÄRIKUVAUS

Suoritamme viemärikuvauksia asiakkaan tarpeen mukaan. Kuvauskalustomme on aivan uusinta teknologiaa pyörivine kamerapäineen sekä tallennusominaiksineen.  Laadimme raportit sekä teemme korjausehdotelman kustannusarvioineen asiakkaalle.
Kaikki kuvaukset taltioidaan ja luovutetaan asiakkaalle DVD-tallenteina.

KYLPYHUONEREMONTIT

KD Palvelut Oy toteuttaa kypyhuoneremontit aina purkamisesta valmiiseen kokonaisuuteen. Kylpyhuoneen vedeneristys, lattiakaivojen pinnoitus, laatoitukset sekä kalusteiden asennukset.

LATTIAKAIVOT

Kerrostalojen kosteusriskipaikat löytyvät mm. märkätiloista joissa on käytetty korokerengasta. Ne päästävät vettä lattiarakenteisiin, jolloin haitat ilmenevät alapuolisten tilojen katoista. Lattiakaivot kannattaa korjata ajoissa.
KD Palvelut tekee pinnoitukset TKR-pinnoituksella, joka on VTT-sertifioitu (VTT-C-474809).

RAKENNUSPALVELUT

KD Palvelut Oy tekee laaja-alaista korjausrakentamista ja on erikoistunut kylpyhuone- ja huoneistoremontteihin. Pitkän kokemuksemme, vankan ammattitaitomme ja hyvien yhteistyökumppaniemme ansiosta pystymme tarjoamaan kaikenkokoisiin kohteisiin kilpailukykyisen tarjouksen.

ILMAVUOTOTIIVISTYS

TKR Peruspinnoitteille on tehty haitta-aineiden läpäisevyystutkimus (Vahanen 2012), jolla on todettu tuotteiden soveltuvan hyvin alustaan imeytyneiden haitta-aineiden kapselointiin ja rakenteissa olevien kolojen kapselointiin.

 

Tuote on valmis pinnoite ja vedeneriste, joten tuotteen voi jättää kapseloinnin jälkeen valmiiksi pintamateriaaliksi. Tuote on päästöluokaltaan M1

KD Palvelut Oy on TKR Marketing Oy:n
kouluttama ja valtuuttama asennusliike